Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво се Прави на Великден
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво се Прави на Великден

Какво се Прави на Великден

Прегледай всички 12 избрани предложения за какво се прави на великден в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Миникозуначета за Великден в хлебопекарнаМиникозуначета за Великден в хлебопекарна
Прясното мляко се затопля леко, сипват се захарта и сухата мая и се разбърква до разтварянето им....
Сладкиш за Великден с орехи и мармаладСладкиш за Великден с орехи и мармалад
Сладкишът за Великден с орехи и мармалад е готов....
Малки прави баничкиМалки прави банички
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Какво се яде на Великден?Какво се яде на Великден?
За десерт се правят сладки с цветни декорации и различни сладкиши....
Прави банички с каймакПрави банички с каймак
Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни. Опитайте!...
Пухкави прави домашни баничкиПухкави прави домашни банички
Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....
Какво се прави с миналогодишното запазено боядисано яйце от Великден?Какво се прави с миналогодишното запазено боядисано яйце от Великден?
Прието то да се запазва до следващия Великден. Какво обаче се прави с миналогодишното запазено боядисано яйце....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
51
43
30
23
10
Дай твоята оценка: