Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Агнешко за Великден в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За това печено агнешко в гювеч месото се посолява и се оставя да се овкуси 1 час.
В купа се поставя олиото....

2

След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....

Печете в загрята фурна на 190 градуса до готовност. Извадете, охладете и поднесете.
Агнешкото в гювеч с ориз е много вкусно....

Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

Пече се бавно, докато оризът хубаво поеме течността.
При сервиране се поръсва с повечко черен пипер....

Отгоре се слагат нарязаните на ситно домати, поръсва се с нарязани на ситно копър и магданоз, добавя се чесън и всичко се пече във фурната 20 минути...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: