Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Агнешки Врат в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч....

Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....

Върху него подреждаме порциите агнешко. След това наливаме вода до половината на месото в тавата....

Пролетният агнешки гювеч се поръсва с черен пипер и магданоз.
Рецептата за агнешки гювеч е изпълнена. Да ви е сладко!...

3

Гювечът се връща отново във фурната и се готви още час на 180 градуса.
Агнешкият Гювеч с Картофи и Гъби е готов....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: