Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко Печено с Гъби в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За това печено агнешко в гювеч месото се посолява и се оставя да се овкуси 1 час.
В купа се поставя олиото....

След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....

Печете в загрята фурна на 190 градуса до готовност. Извадете, охладете и поднесете.
Агнешкото в гювеч с ориз е много вкусно....

Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

Отгоре се слагат нарязаните на ситно домати, поръсва се с нарязани на ситно копър и магданоз, добавя се чесън и всичко се пече във фурната 20 минути...

Пече се бавно, докато оризът хубаво поеме течността.
При сервиране се поръсва с повечко черен пипер....

Добавете соса в гювеча при месото и печете още около 1 час.
Агнешкото с Гъби в Гювеч е много вкусно....

Слагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути.
Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: