Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Агнешки Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....

3

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.
Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.
Вадим и изсипваме в гювеча....

Нарежете агнешкия врат на отделни порции и поръсете с подправката за агнешко и червен пипер....

Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро.
Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с малко...

Разделете врата на две, измийте и подсушете месото и агнешката главичка....

Готовите шайби агнешки врат разпределете в порционни чинии, поръсете с едра люспеста сол и върху тях разположете от гъбите със сметана....

5
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: