Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пече се 1 час и 20 мин.
Като извадим гювеча от фурната, го поръсваме с наситнения магданоз....

Нарежете агнешкия врат на отделни порции и поръсете с подправката за агнешко и червен пипер....

Нарежете печеното агнешко на тънки филийки, залейте ги със соса от печенето и сервирайте.
Печеният агнешки бут по ориенталски е готов....

Тавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....

Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро.
Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с малко...

Печете до готовност на месото за около 1 час и половина....

Олиото се слага на дъното на гювеча. Слагат се обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: