Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Агнешки Врат в Гювеч

Печен Агнешки Врат в Гювеч

Разгледай всички 23 подбрани съвети относно печен агнешки врат в гювеч в Gotvach.bg.
Агнешки Врат със СпанакАгнешки Врат със СпанакАгнешкият врат се измива и се нарязва на парчета....
Печен агнешки джоланПечен агнешки джолан
Печеният агнешки джолан е много вкусен....
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Печен агнешки бут на трапезата е винаги добра идея!...
Агнешки ребърца в гювеч със зеленчуциАгнешки ребърца в гювеч със зеленчуци
Агнешките ребърца в гювеч със зеленчуци са много вкусни....
Агнешки Джолан със зеленчуци в гювечАгнешки Джолан със зеленчуци в гювеч
Пече се 1 час и 20 мин. Като извадим гювеча от фурната, го поръсваме с наситнения магданоз....
Бавно печен агнешки бутБавно печен агнешки бут
Нека ви е вкусно с този бавно печен агнешки бут....
Агнешки врат с ориз на фурнаАгнешки врат с ориз на фурна
Нарежете агнешкия врат на отделни порции и поръсете с подправката за агнешко и червен пипер....
Печен агнешки бут по ориенталскиПечен агнешки бут по ориенталски
Нарежете печеното агнешко на тънки филийки, залейте ги със соса от печенето и сервирайте. Печеният агнешки бут по ориенталски е готов....
Печен агнешки бут по АрабскиПечен агнешки бут по Арабски
Тавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....
Задушени агнешки врат и главичка със зеленчуциЗадушени агнешки врат и главичка със зеленчуци
Печете до готовност на месото за около 1 час и половина....
Агнешки врат с магданоз и зелен лукАгнешки врат с магданоз и зелен лук
Месото се нарязва на порции. Лукът и магданозът се почистват и се нарязват на едро. Месото се запържва до златисто в силно сгорещено олио с малко...
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Олиото се слага на дъното на гювеча. Слагат се обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: