Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки бут с карамелизирани лукчетаМесото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по повърхността...
Агнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче.
В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре.
Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме в...
Печен агнешки бут по Арабски
Тавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....
Миникозуначета за Великден в хлебопекарна
Прясното мляко се затопля леко, сипват се захарта и сухата мая и се разбърква до разтварянето им.
Яйцата се разбиват с тел и се прибавят при млякото...
Агнешки бут със сос от зеленчуци
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа.
След като се извади,...
Агнешки бут с гъби по селски
Обезкостявате бута и го почиствате от ципите и сухожилията. Заливате с 1 1/2 ч.ч. топла вода, посолявате, прибавяте 50 г масло, лютите чушки и няколко...
Агнешки бут по български в китайска марината
Разфасоваме бута. Забъркваме марината в голяма купа от соевия сос, оризовото вино, меда и щипка индийско орехче. Потапяме месото и оставяме да престои...
Маринован агнешки бут с картофи на фурнаМаринованият агнешки бут с картофи на фурна превръща всеки ден в празник....
2
Козунак за Великден в Еър Фрайър
Козунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....
Агнешки бут с уникално хрупкава коричка по кипърски
Агнешкият бут с уникално хрупкава коричка по кипърски е готов.
Източник: кулинарен блог на М. Митева...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: