Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....

2

Бутa го поставяме отгоре и го печеме около 1 час и 45 минути на 170°С, покрит с фолио....

Агнешкият бут се измива хубаво и се намазва със сол и черен пипер от всички страни.
Картофите, морковите и гъбите се нарязват на колелца....

С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа....

Запичам, докато хване приятна коричка агнешкият бут на фурна със син домат и картофи....

Подреждаме в тава и печем дълго в умерена фурна (около 3 часа).
Колкото по-дълго се пече агнешкото, толкова по-крехко ще стане....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: