Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Бут с Кожа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....

Вземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско фолио....

Приготвеният свински бут се намазва със сол.
Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....

Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко хоризонтални и вертикални леки разреза....

1

Отделяме кожата, като се стараем да се запази целостта.
Отделяме месото и го нарязваме на хапки....

Свинското се пече се в предварително загрята на 200 г фурна около 2 часа....

Бавно печеният свински бут с ароматни подправки се слага във фурна на 150 градуса 3 часа....

Печеното свинско се нарязва на филета и се поднася със сос. Да ви е сладко!
Бавно печеният свински бут със сос от трюфел е готов....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: