Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Бут в Плик за Печене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В плик за печене се поставя месото, добавят се лук и чесън. Налива се бирата, зелевият сок и пликът се завързва....

Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....

Приготвеният свински бут се намазва със сол.
Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....

1

Вземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско фолио....

Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....

1

1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: