Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Шницел на Фурна

Свински Шницел на Фурна

Открий всички 24 авторски предложения за свински шницел на фурна в Gotvach.bg.
Свински ребра на фурна с барбекю сосСвински ребра на фурна с барбекю сосВърнете във фурната. Увеличете на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра с барбекю сос....
Свински пържоли на фурна с подправки и картофкиСвински пържоли на фурна с подправки и картофки
Печем в нагрята фурна. След около 30 минути обръщаме пържолите, за да хванат коричка и от двете страни....
Свински ребра на фурна с гъби и лукСвински ребра на фурна с гъби и лук
Гответе свинските ребра на фурна с мариновани гъби и лук на 250° за около 90 минути. Добър апетит!...
Свински каренца във фурна с лук и гъбиСвински каренца във фурна с лук и гъби
Изпечете в загрята фурна до златисто, като не прекалявате с печенето, за да не станат сухи....
Свински ребърца на фурна с мед и провансалски билкиСвински ребърца на фурна с мед и провансалски билки
1
Когато са готови свински ребърца на фурна с мед, извадите от фурната, отново завийте за 5 минути, преди да нарежете на отделни ребърца и поднесете...
Свински пържоли на фурна с пълнеж от домашна каймаСвински пържоли на фурна с пълнеж от домашна кайма
Пържолите се нарязват на тънки дълги ленти. Лукът и киселите краставички се нарязват на ситно, слагат се в дълбок съд и към тях се прибавя каймата...
Свински крачета на фурна с бахар и червен пиперСвински крачета на фурна с бахар и червен пипер
Пека свинските крачета на фурна на 220°C с вентилатор до готовност. Източник: Яни Здравков - Кулинарна мрежа...
Свински джолан на фурна с бира и соев сосСвински джолан на фурна с бира и соев сос
1
Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко...
Цигански шницелЦигански шницел
1
Отдавна не бях правила тези икономични цигански шницели. Приготвят се бързо и са много вкусни....
Къри шницелКъри шницел
Сервирайте веднага къри шницел....
Караджорджевски ШницелКараджорджевски Шницел
За направата на тези шницели предпочитам свинско бонфиле (рибица), защото е много крехко, сочно и се готви бързо....
Шницел ПармезанШницел Пармезан
Загрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: