Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладка Питка Погача

Сладка Питка Погача

Открий всички 24 кулинарни идеи за сладка питка погача в Gotvach.bg.
Сладка питка с лимонадаСладка питка с лимонада* Всяка една печка има различни функции, затова и не съветвам да използвате моите заръки за печенето на сладка питка с лимонада, а сами да си...
Сладка питка с глазураСладка питка с глазура
Слагаме готовата питка да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 25-30 мин....
Сладка питка с маслоСладка питка с масло
По желание, след като я извадите, може да намажете сладката питка отгоре с малко захарен сироп....
Сладка питка с прасковиСладка питка с праскови
Оставете сладката питка за 30 мин да втаса отново и печете във фурна на 170 градуса около час до получаване на златист цвят....
Сладка питка без яйцаСладка питка без яйца
3
Намажете сладката питка с разбитата сметана и сложете да се пече в предварително загрята силна фурна....
Сладка питка с крем ванилияСладка питка с крем ванилия
Начинът на приготвяне на сладката питка с крем ванилия е обяснен в снимките....
Сладка питка лабиринт с шоколадСладка питка лабиринт с шоколад
Извадете готовата сладка питка от фурната, поръсете го с пудра захар и оставете да се охлади....
Бърза и лесна сладка питкаБърза и лесна сладка питка
Първо се разбиват яйцата и захарта. После се добавят киселото мляко и содата. Добавя се олиото и брашното. Разбърква се добре. Изсипва...
Погача с локумПогача с локум
3
В момента на слагане на сладката погача във фурната, градусите се увеличават на 160 и се пуска само долния реотан....
Погача с маслоПогача с масло
Погачата с масло е много вкусна....
Погача с розиПогача с рози
Погачата се слага в загрята фурна на 140 градуса за около час и 30 минути, тъй като погачата е голяма и ще трябва на по-малко градуси да се пече,...
Погача с макПогача с мак
Затоплете млякото леко и разчупете кубчето мая в него, добавете захарта и лъжица брашно. Разбъркайте и оставете за 15 минути да шупне. Пресейте 800...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: