Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционен Български Кекс

Традиционен Български Кекс

Прегледай всички 36 избрани предложения относно традиционен български кекс в Gotvach.bg.
Класически обикновен кексКласически обикновен кексГотовият кекс се обръща и се поръсва с пудра захар или пък се маже с течен шоколад....
Традиционен български тутманик с масло и сиренеТрадиционен български тутманик с масло и сирене
2
Традиционният български тутманик с масло и сирене е много вкусен....
Обикновен кекс с лимонадаОбикновен кекс с лимонада
След 30-40 минути нашият кекс с лимонада е готов да бъде разрязан. Сервираме към следобедното кафе обикновения кекс с лимонада....
Обикновен кекс с какаоОбикновен кекс с какао
Хубаво разбийте мекото масло със захарта. Добавете един по един жълтъците при непрекъснато разбиване, а след тях брашното и по малко млякото....
Обикновен кекс за начинаещиОбикновен кекс за начинаещи
Поръсете с пудра захар и нарежете на парчета обикновения кекс за начинаещи....
Обикновен кекс с водаОбикновен кекс с вода
3
Разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме чашата с вода и брашното, пресято заедно с бакпулвера и 2-те ванилии. След това и олиото. Изсипваме...
Обикновен кекс без яйцаОбикновен кекс без яйца
Изсипва се в намазнена тавичка или форма за кекс и се пече във фурна на 180-190 градуса до готовност....
Най-обикновен мини кексНай-обикновен мини кекс
Яйцето се разбива заедно със захарта на пухкава пяна. Бакпулверът се смесва с кисело мляко и се добавя. Отново се разбърква. След това се добавят...
Обикновен кекс с плодовеОбикновен кекс с плодове
Яйцата се разбъркват със захарта, прибавя се киселото мляко, олиото, ванилията, бакпулвера и брашното. Сместа се разделя на две. В едната се прибавя...
Обикновен кекс с маслоОбикновен кекс с масло
Сложете обикновения кекс с масло да се пече в предварително загряна на 170-180 градуса фурна за около 45 минути....
Обикновен кекс с макОбикновен кекс с мак
Готовия кекс охладете и извадете от формата....
Обикновен кекс със сиренеОбикновен кекс със сирене
Яйцата се разбиват с маслото. Към полученото се добавя киселото мляко и се разбърква добре. На тънка струя се влагат още брашното, бакпулверът...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
53
42
30
23
10
Дай твоята оценка: