Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Замразена Коприва

Ястия с Замразена Коприва

Прегледай всички 23 избрани предложения за ястия с замразена коприва в Gotvach.bg.
Коприва с пресен лукКоприва с пресен лукКопривата се почиства, измива се и се наръсва със сол. Остава се да престои 1 час, след което отново се измива....
Вкусна коприва с оризВкусна коприва с ориз
5
Изчистите и измийте копривата. Нарежете я и я добавете при лука. Наситнете магданоза и копъра и ги добавете към останалите продукти....
Коприва с елда (гречка)Коприва с елда (гречка)
Попарвам копривата. Нарязвам и задушавам лука, добавям копривата, слагам червен пипер....
Панирана коприва с бираПанирана коприва с бира
1
Измиват се връхчетата от коприва и последователно се панират в сместа, която е приготвена от яйцата, брашното и бирата....
Домашна коприва с оризДомашна коприва с ориз
Почистваме и измиваме копривата с топла вода. Режем я на ситно. Прибавяме копривата при останалите зеленчуци и заливаме с топла вода....
Супа коприва с оризСупа коприва с ориз
Супата коприва с ориз е много вкусна....
Джуркана коприва с орехиДжуркана коприва с орехи
Почистваме и измиваме копривата, след което я накълцваме. В тенджера с вряща и подсолена вода слагаме копривата да ври около 7 минути....
Задушена коприва по пернишкиЗадушена коприва по пернишки
В сезона на копривата опитайте непременно и нашата супа от коприва, тази вкусна каша от коприва или тази баница с коприва....
Супа с коприва и булгурСупа с коприва и булгур
2
Супата с коприва и булгур е страхотна за пролетния сезон....
Супа от коприва с месоСупа от коприва с месо
Разбъркайте добре и сервирайте готовата супа от коприва и месо. Да ви е вкусно!...
Панирана коприва с млечен сосПанирана коприва с млечен сос
Панираната коприва с млечен сос е много вкусна....
Пюре от коприва и грахПюре от коприва и грах
Пюре от коприва и грах е подходяща гарнитура за пържена и печена риба, както и за основно хапване на хора, които избягват месо в менюто си, но желаят...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: