Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен сладкиш с дюли и ябълкиПечете плодовия сладкиш в загрята на 180 градуса фурна около 30 минути или до суха клечка....
Домашен Ром
Дистилираме домашния ром, като отделяме първака и патока. Оставяме го на хладно за 3 дни. Вече сме получили така наречения бял ром....
Домашен суджукМесото и сланината се омесват с месомелачка, като се редуват. Вече смляното месо се обърква.
Прибавят се счуканият чесън и подправките, след което...
2
Домашен бейлисАко имате блендер, сложете в него всички съставки и ги разбийте за 3-4 минути. Ако не разполагате с блендер използвайте миксер.
Готовият ликьор...
3
Домашен бахурСвинския дроб накълцваме на ситно със сатъра. Към него прибавяме месото, също нарязано на ситно.
Измиваме и почистваме ориза и праза, режем на...
7
Домашен Щрудел
Пресяваме брашното в купа. Добавяме солта и захарта и разбъркваме. Сипваме водата, маслото и чукваме яйцето. Разбъркваме и след това омесваме тесто...
Домашен козунакСложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
4
Домашен кашкавалСложете прясното мляко в съд на котлона да кипне и сложете солта.
Разбъркайте и оставете да се вари 5 минути.
След това добавете 15 капки...
28
Домашен хотдог
Пресяваме брашната, заедно със солта, захарта и сухата мая. Правим кладенче, в което поставяме яйце, хладко прясно мляко и зехтин.
Замесваме меко...
Домашен лучникРазмиваме маята в хладката вода, прибавяме солта и захарта и разбъркваме. Прибавяме останалите продукти и замесваме средно меко тесто, което оставяме...
1
Домашен салеп
Разбъркваме много добре оризовото брашно, пшеничното и картофено нишесте, както и прясното мляко.
Слагаме в дълбок съд върху котлона на средна...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: