Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Десерти

Домашни Десерти

Открий всички 200 подбрани съвети относно домашни десерти в Gotvach.bg.
Домашен сладкиш с дюли и ябълкиДомашен сладкиш с дюли и ябълкиПечете плодовия сладкиш в загрята на 180 градуса фурна около 30 минути или до суха клечка....
Домашен конякДомашен коняк
Всеки иска през зимата да пийне малко коняк, но домашен е по-хубав....
Домашен РомДомашен Ром
Дистилираме домашния ром, като отделяме първака и патока. Оставяме го на хладно за 3 дни. Вече сме получили така наречения бял ром....
Домашен суджукДомашен суджук
2
Месото и сланината се омесват с месомелачка, като се редуват. Вече смляното месо се обърква. Прибавят се счуканият чесън и подправките, след което...
Домашен бейлисДомашен бейлис
3
Ако имате блендер, сложете в него всички съставки и ги разбийте за 3-4 минути. Ако не разполагате с блендер използвайте миксер. Готовият ликьор...
Домашен бахурДомашен бахур
7
Свинския дроб накълцваме на ситно със сатъра. Към него прибавяме месото, също нарязано на ситно. Измиваме и почистваме ориза и праза, режем на...
Домашен ЩруделДомашен Щрудел
Пресяваме брашното в купа. Добавяме солта и захарта и разбъркваме. Сипваме водата, маслото и чукваме яйцето. Разбъркваме и след това омесваме тесто...
Домашен козунакДомашен козунак
4
Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
28
Сложете прясното мляко в съд на котлона да кипне и сложете солта. Разбъркайте и оставете да се вари 5 минути. След това добавете 15 капки...
Домашен хотдогДомашен хотдог
Пресяваме брашната, заедно със солта, захарта и сухата мая. Правим кладенче, в което поставяме яйце, хладко прясно мляко и зехтин. Замесваме меко...
Домашен лучникДомашен лучник
1
Размиваме маята в хладката вода, прибавяме солта и захарта и разбъркваме. Прибавяме останалите продукти и замесваме средно меко тесто, което оставяме...
Домашен салепДомашен салеп
Разбъркваме много добре оризовото брашно, пшеничното и картофено нишесте, както и прясното мляко. Слагаме в дълбок съд върху котлона на средна...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: