Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен ГиросСервираме домашен Гирос в чиния по избор с лист маруля отстрани или друг зеленчук по избор....
Домашен лахмаджун
Днес с Вас ще споделя една моя любима рецепта за лахмаджун.
Първо започваме с правенето на тестото. В една голяма тава пресяваме брашното. Правим...
Домашен Щрудел
Пресяваме брашното в купа. Добавяме солта и захарта и разбъркваме. Сипваме водата, маслото и чукваме яйцето. Разбъркваме и след това омесваме тесто...
Домашен пай
Месим меко тесто от указаните продукти.
Разделяме на 2 части, като едното парче тесто трябва да е малко, тъй като от него ще направим лентички....
Домашен лаваш
Маята се размива с малко вода и брашно и се оставя, докато шупне. Замесва се тесто от водата, солта, маята и брашното.
Поставя се на стайна температура...
Домашен специалитет
В гювечета или в малка тавичка се поставя олиото и нарязаният на малки кръгчета праз.
За кратко време се задушава във фурна (до омекване на лука...
Домашен чипсКартофите се измиват, обелват и нарязват в кухненски робот, а може да се нарежат и с белачката за картофи за да станат тънки.
Измиват се в три...
3
Домашен сладоледАко тази рецепта ви харесва, опитайте непременно и тези рецепти за домашен шоколадов сладолед или вкусен италиански сладолед....
38
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се...
6
Домашен дюнерПреди да се извади от фурната се добавя лука, домата и чушката за да поомекнат.
А най-накрая се добавя черният пипер.
Тестото се омесва....
10
Домашен кетчупВ голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври.
Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
3
Домашен BAILEYSЗатворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране.
Изчакваме да се охладят и след това отваряме....
7
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: