Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Десерти

Домашни Десерти

Открий всички 200 подбрани съвети относно домашни десерти в Gotvach.bg.
Домашен ГиросДомашен ГиросСервираме домашен Гирос в чиния по избор с лист маруля отстрани или друг зеленчук по избор....
Домашен лахмаджунДомашен лахмаджун
Днес с Вас ще споделя една моя любима рецепта за лахмаджун. Първо започваме с правенето на тестото. В една голяма тава пресяваме брашното. Правим...
Домашен ЩруделДомашен Щрудел
Пресяваме брашното в купа. Добавяме солта и захарта и разбъркваме. Сипваме водата, маслото и чукваме яйцето. Разбъркваме и след това омесваме тесто...
Домашен пайДомашен пай
Месим меко тесто от указаните продукти. Разделяме на 2 части, като едното парче тесто трябва да е малко, тъй като от него ще направим лентички....
Домашен лавашДомашен лаваш
Маята се размива с малко вода и брашно и се оставя, докато шупне. Замесва се тесто от водата, солта, маята и брашното. Поставя се на стайна температура...
Домашен специалитетДомашен специалитет
В гювечета или в малка тавичка се поставя олиото и нарязаният на малки кръгчета праз. За кратко време се задушава във фурна (до омекване на лука...
Домашен чипсДомашен чипс
3
Картофите се измиват, обелват и нарязват в кухненски робот, а може да се нарежат и с белачката за картофи за да станат тънки. Измиват се в три...
Домашен сладоледДомашен сладолед
38
Ако тази рецепта ви харесва, опитайте непременно и тези рецепти за домашен шоколадов сладолед или вкусен италиански сладолед....
Домашен хлябДомашен хляб
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата и чушката за да поомекнат. А най-накрая се добавя черният пипер. Тестото се омесва....
Домашен кетчупДомашен кетчуп
3
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: