Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш с Пресни Плодове

Сладкиш с Пресни Плодове

Открий всички 166 авторски предложения относно сладкиш с пресни плодове в Gotvach.bg.
Зимен сладкиш със сушени кайсииЗимен сладкиш със сушени кайсииРазбиват се на пяна яйцата. Добавя се захарта и медът и се разбърква добре. Ред е на киселото мляко и на водата. Добавя се само едната чаша брашно...
Много вкусен сладкиш с кайсииМного вкусен сладкиш с кайсии
Става мек и пухкав много вкусен сладкиш с кайсии! Не се колебайте да го направите!...
Сладкиш с кокос и кайсииСладкиш с кокос и кайсии
Добър апетит с моя сладкиш с кокос и кайсии!...
Сладкиш с кайсии и извараСладкиш с кайсии и извара
И така се роди идеята за моя сладкиш с извара, който стана чудесен....
Сладкиш с кайсии и какаоСладкиш с кайсии и какао
След като престои, става невероятен плодов сладкиш! Сладкишът с кайсии и какао е готов....
Сладкиш с кайсии и карамелСладкиш с кайсии и карамел
5
Изваждаме от фурната и горещия сладкиш заливаме със сока от компота....
Сладкиш с кайсии и боровинкиСладкиш с кайсии и боровинки
Разбийте на маслото със захарта и ваниловата захар на гладък и пухкав крем. Добавете едно след едно яйцата и щипка сол. Сипете пресятото брашно, нишестето...
Меден маков сладкиш с кайсииМеден маков сладкиш с кайсии
Двеста грама от маслото се разбива на пяна, добавя се медът и яйцата. Добавя се пълнозърнестото брашно, маковото семе и бакпулверът и се замесва тесто...
Неаполитански орехов сладкиш с кайсииНеаполитански орехов сладкиш с кайсии
Ореховите ядки се запичат 2 минути на сух тиган. Брашното се реже заедно с нарязаното студено масло, докато не се образуват трохи. Добавя се захарта...
Сладкиш с мед и кайсииСладкиш с мед и кайсии
4
Готовия плодов сладкиш поръсете по желание с пудра захар и поднесете охладен....
Пухкав сладкиш с ягодиПухкав сладкиш с ягоди
Ягодовият сладкиш трябва да престои няколко часа в хладилник, за да се охлади добре. Пухкавият сладкиш с ягоди е много вкусен....
Ароматен сладкиш с ягодиАроматен сладкиш с ягоди
Печете сладкиша с ягоди на 180 градуса до суха клечка. Извадете, оставете да изстине. Поръсете ароматния сладкиш с ягоди с пудра захар....

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: