Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бяла Риба на Фурна

Бяла Риба на Фурна

Открий всички 36 авторски предложения относно бяла риба на фурна в Gotvach.bg.
Рулца от бяла рибаРулца от бяла рибаОвкусете рибата със сол, черен пипер, лимонов сок и оставете да престои за половин час на хладно....
Бяла риба по карибскиБяла риба по карибски
Рибата се подправя с къри, бяло вино, портокалов сок и сол. Завива се в лозовите листа, като се добавя от пушеното сирене....
Кебапчета от бяла рибаКебапчета от бяла риба
Рибата се почиства от кожата и костите. Измива се и се смила в месомелачка заедно със сланината....
Бяла риба по испанскиБяла риба по испански
Добре почистените от глави, опашки и перки риби измийте, подсушете, напръскайте с лимонов сок и олио, посолете, посолете....
Бяла риба с горчицаБяла риба с горчица
Запечете рибата в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 10 минути или до получаването на хрупкава коричка....
Бяла риба по аржентинскиБяла риба по аржентински
Печете ястието 30 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна, като последните 10 минути печете без фолио, за да се запече....
Бяла риба тон на тиганБяла риба тон на тиган
Измийте подсушете филетата от бяла риба тон....
Бяла риба пане с бираБяла риба пане с бира
За гарнитура на Бяла риба пане с бира аз използвах зелена салата, добавих чери доматче и дресинг от майонеза и горчица....
Бяла риба с хлебна коричкаБяла риба с хлебна коричка
Печем в загрята фурна 180 градуса около 25-30 минути. Сервираме филето в чиния със зеленчуци, резен лимон и листа пресен босилек....
Пълнени рулца от бяла рибаПълнени рулца от бяла риба
Пълнените рулца от бяла риба са много вкусни!...
Печено филе от бяла рибаПечено филе от бяла риба
След това се маха фолиото и рибата се пече за още 10 мин на 180 градуса. Печеното филе от бяла риба сервираме с подходяща салата....
Бяла риба пане с гарнитураБяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: