Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сарми и пилешки пържоли в гювечПечете сармите и пилешки пържоли в гювеч в умерена фурна до готовност....
Сарми с телешка кайма в гювеч
Налива се зелев сок до най-горния ред сарми и така приготвения гювеч със зелеви сарми се захлупва и се слага в студена фурна....
Гювеч в глинен съдГотовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....
4
Рибен гювеч с арпаджик
Изсипва се в тава, отгоре се нарежда рибата, посолява се и се залива с гювеча.
Запича се в умерена фурна, докато остане на мазнина....
Гювеч с телешко месо
Картофите се нарязват на големи кубчета. Лукът се нарязва на ситно, а моркова - на шайби.
В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното...
Ретро гювеч с шаран
Нареждате ги в гювеч и ги задушавате с част от мазнината на тих огън, докато поомекнат....
Гювеч с бяла риба
Измиваме рибното филе и отстраняваме кожата му, ако има такава. Слагаме го в студена подсолена вода за 10 минути.
Нарязваме морковите и лука на...
Рибен гювеч с вино
Готовият гювеч се сервира подправен с лимонов сок и поръсен с накълцан магданоз....
Татковия гювеч с агнешко
След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....
Гювеч с пушено месо
Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: