Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвено в Гювече

Готвено в Гювече

Прегледай всички 46 подбрани съвети относно готвено в гювече в Gotvach.bg.
Гювече за мезеГювече за мезеГювечето се намазват с олио. Слагат се сиренето, сланината и лукът. Отгоре се слагат пържените картофи, поръсва се с кашкавала. Пече се на силна...
Гювече по еленскиГювече по еленски
Във всяко гювече се слагат около 2 нарязани картофа....
Гювече в доматГювече в домат
Измитите домати срежете през средата напречно и ги издълбайте. Сложете ги в малка тавичка, подходяща за печене. Капнете на дъното на тавичката две...
Извара в гювечеИзвара в гювече
1
Всичко печем в гювече и отгоре поръсваме със сирене....
Гювече с броколиГювече с броколи
Почистете броколите. Сварете ги в леко подсолена вода или на пара за няколко минути. Загрейте лука, нарязан на кръгове (за около минута) в незалепващ...
Наденица в гювечеНаденица в гювече
1
След това махнете капаците, чукнете по 1 или 2 яйца в гювече и доопечете. Поднесете със стръкче магданоз....
Кебап в гювечеКебап в гювече
2
Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер. Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
Грах в гювечеГрах в гювече
Нарежете морковите, картофите, чушките и шунката на малки парчета. Намазнете 4 гювечета и разпределете от всички продукти заедно с граха. Разбъркайте...
Дробчета в гювечеДробчета в гювече
1
Накрая поръсете всяко гювече с накълцан магданоз, чукнете по едно яйце и върнете във фурната, докато се стегне....
Гювече по меракГювече по мерак
На дъното на всяко гювечето се слагат доматите, нарязани на дребни кубчета, може и малко зехтин, после натрошеното сирене, шунката, гъбите, печените...
Сирене в гювечеСирене в гювече
Чукват се по едно яйце на гювече. Покрива се с капак и се пече 25 - 30 мин на фурна....
Боб в гювечеБоб в гювече
2
Накиснатият от предната вечер фасул се залива със студена вода и се вари на умерен огън до омекване. Ситно нарязаният лук се задушава в мазнина...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: