Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Грах в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Не трябва да са тънки резанчета, тъй като гювечът се пече доста време и може да изгорят....

Грахът се изсипва в гювеча.
Доматите се измиват и нарязват на едри кубчета. Чушките се измиват и почистват. Нарязват се на квадратчета....

Поднасяме топъл и ароматен славянски гювеч с грах и соеви хапки, поръсен с нарязан свеж магданоз....

Лукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода.
Бърка се и се държи на огъня около...

Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
51
46
31
20
10
Дай твоята оценка: