Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Анасонката спада към ядливите гъби и се счита за гъба с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....

Лисичка е интересно име за гъбка. Непозната е, както много други гъби в България....

Използва се най-често за приготвянето на супи, а заедно с други гъби е чудесна за консервиране в оцет....

Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...

7

Шийтаке е медицинска гъба, която взема наименованието си от ший – кестен, и така – дърво, и означава гъба, която расте върху дърво....

От друга страна се твърди, че ако има миризма самият шаран, приготвен по този начин, тестото поема тази миризма и вашият шаран, приготвен в тесто...

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: