Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Пара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Кралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда...

Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене....

Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се...

Йенското стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно....

Просто я прободете на няколко места с нож, за да пуснете парата, сложете я цялата в тава и после във фурната на 200 градуса за час и нещо, докато...
Рейтинг
3
Общо гласували: 5
50
42
31
22
10
Дай твоята оценка: