Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Еленско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото на дивите животни е вкусно както готвено, така и печено или пържено....

При готвенето суровото еленско месо на трябва
да влиза в контакт с останалите храни, които ще се сервират без термична обработка....

Той също се нарича готвене с едно гърне и може да се направи на масата или в кухнята....

Кралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда...

Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене....

Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се...

Да, готвенето на пара!
Ястията, приготвени на пара са вкусни и диетични....

Йенското стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно....

Избор
За готвене е най-добре за вземете тиква тежка за размера си. По-светлите са по-сухи, с по-голяма дупка по средата....

Алкохолът, независимо дали е вино, бренди или някакъв друг вид, е често срещан в много рецепти за готвене....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
55
44
30
20
10
Дай твоята оценка: