Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с грах в гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Грахът се изсипва в гювеча.
Доматите се измиват и нарязват на едри кубчета. Чушките се измиват и почистват. Нарязват се на квадратчета....

В гювеч сложете граха, нарязаните на едро картофи, моркови и лук, както и скилидките чесън....

Почистеното и нарязано на порции пиле се слага да заври на котлона с 500 мл вода. След като кипне се обира пяната....

1

Поставяме пак фолиото и печем пилето с грах още 20 минути.
Сервираме кето пилето с грах веднага....

3

Сложете пилето в маринатата. Махнете стъблата от граха и баланширайте в кипяща вода за около минута, изцедете в гевгир....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: