Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Пиле в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

1

Сипете ги направо в дълбока тава или глинен гювеч.
Пилешкото нарежете на кубчета и ги запържете за кратко в малко сгорещена мазнина....

Печеното цяло пиле в гювеч се беше изпекло идеално с хрупкава коричка.
Сервирайте, докато е топло, с желаната от вас гарнитура или салата....

За финал поръсваме с една супена лъжица пушен пипер и слагаме гювеча във фурната за печене....

Пилето се оставя по корем в гювеча и на дъното се изсипва младото пиво....

1

След това намалете градусите на 160 и продължете печенето около час.
Цялото печено пиле в глинен съд е готово....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: