Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....

Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.
Добавя се нарязаният лук и малко вода.
Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща...

Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....

Месото се нарязва на парчета и се изпържва в загрятата мазнина, след което се прибавят последователно нарязаните на дребно лук, моркови, целина и...

Месото се нарязва на едро и се запържва в смес от разтопено масло и олио, слага се в тенджера, залива се с вряла вода, колкото да го покрие, и се...

4
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: