Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешко в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с агнешкоПресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
1
Славянски гювеч с агнешко
Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.
Добавя се нарязаният лук и малко вода.
Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща...
Татковия гювеч с агнешко
След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....
Румънски гювеч с агнешко месо
Месото се нарязва на едро и се запържва в смес от разтопено масло и олио, слага се в тенджера, залива се с вряла вода, колкото да го покрие, и се...
Манастирски гювеч с агнешко месо
Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....
Гювеч с агнешко по тракийски
Месото се нарязва на парчета и се изпържва в загрятата мазнина, след което се прибавят последователно нарязаните на дребно лук, моркови, целина и...
Гювеч в глинен съдГотовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....
4
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: