Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прехвърля се в гювеч, посолява се и се залива с гореща вода. Пече се на силна фурна....

1

Задушаваме агнешкото в умерена фурна за около 2 часа.
Задушеното агнешко в гювеч е готово....

За това печено агнешко в гювеч месото се посолява и се оставя да се овкуси 1 час.
В купа се поставя олиото....

Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре лука, гъбите и морковите, нарязани на кръгчета....

Лука, магданоза, джоджен нарязваме на ситно и ги смесваме с нарязаните на хапки агнешко месо....

Добавете соса в гювеча при месото и печете още около 1 час.
Агнешкото с Гъби в Гювеч е много вкусно....

Преди да извадим гювеча, махаме капака и запичаме агнешко с лапад в гювеч....

Така агнешкото в гювеч се пече 1 час, след това се усилва на 250 °C. Преди да се усили фурната към гювеча се прибавя доматеният сок....

Вземаме гювеча, отдолу наливаме олиото и поръсваме с праза и лука. Върху тях готовите нарязани парчета агнешко месо....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: