Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушено Пиле в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сипете ги направо в дълбока тава или глинен гювеч.
Пилешкото нарежете на кубчета и ги запържете за кратко в малко сгорещена мазнина....

За финал поръсваме с една супена лъжица пушен пипер и слагаме гювеча във фурната за печене....

1

Пилешките бутчета се поръсват с подправка за пиле, червен пипер и се нареждат в тава....

След това фурната се изключва и се оставя да се доготви на остатъчната топлина пиле в глинен гювеч....

Нарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и прибавяме...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: