Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушено Пиле в Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След това махнете фолиото и изпечете още 30 минути до получаване на коричка или по ваш вкус....

Нарязваме пилето на порции, изпържваме ги в 40 гр. масло от всички страни до порозовяване, поръсваме с брашно, заливаме с вино, посоляваме и прибавяме...

1

Измиваме пилето и нарязваме на порционни парчета. Запържваме месото в олио и изваждаме от мазнината....

Измиваме пилето и нарязва на порции.
Всяко парче се посолява и реди в йенска тенджера с капак....

2

С тази плънка се пълни изчистването пиле. Залива се и се изпържва в останалото масло....

Поднесете задушеното пиле по тракийски със скълцан магданоз. Ястието може да приготвите и с цели парчета пиле без да обезкостявате....

Сместа се възварява, след което се прибавят порциите пиле. Задушете под похлупак за 1 час....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: