Gotvach.bg»Избрани Колекции»Брюкселско Зеле Задушено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сервирайте веднага, докато е топло задушено брюкселско зеле за гарнитура....

Измийте добре и подсушете брюкселското зеле. Отрежете върховете му и премахнете горните листа....

Залейте с нея брюкселското зеле. Най-отгоре сложете настъргания кашкавал.
Печете на умерена фурна около половин час....

Почистваме брюкселското зеле и го режем на половина.
Нарязваме лука и го запържваме, като добавим и чушката. нарязана на по ситно....

Добавете брюкселското зеле, овкусете със сол, добавете чушлетата и задушавайте под капак....

Може да пробвате дали е необходимо да се добави още брашно, като потопите едно брюкселско зеле....

Извадете гратена с брюкселско зеле от фурната, оставете да се охлади за няколко минути и сервирайте....

В кравето масло и малко вода задушаваме измитото и нарязано брюкселско зеле, след което наливаме топла вода и го варим до полуготовност....

3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка: