Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинска Плешка Задушена с Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска Плешка Задушена с Фолио

Свинска Плешка Задушена с Фолио

Разгледай всички 12 избрани предложения относно свинска плешка задушена с фолио в Gotvach.bg.
Задушена свинска плешка в пликЗадушена свинска плешка в пликОпитайте и вие Задушена свинска плешка в плик!...
Задушена свинска плешка с картофи и морковиЗадушена свинска плешка с картофи и моркови
добре ястието, запечете без фолио....
Печена свинска плешкаПечена свинска плешка
Подберете свинска плешка със слой мазнина отгоре, която трябва да набраздите с ножа на ромбове....
Свинска Плешка ЯхнияСвинска Плешка Яхния
1
Месото се нарязва на средни кубчета. В ниска тенджера то се запържва леко до побеляване. След това месото се изважда в чиния и там се запържват...
Шпикована свинска плешкаШпикована свинска плешка
5
Покривате с фолио и печете. Когато е почти готово, махате фолиото и го запичате....
Чомлек със свинска плешкаЧомлек със свинска плешка
Чомлекът със свинска плешка е готов....
Руло от свинска плешкаРуло от свинска плешка
Свинската плешка се реже, така че да се образува голяма пържола. Месото се овкусява със солта, черния пипер и чубрицата....
Свинска плешка с картофкиСвинска плешка с картофки
Свинската плешка се нарязва на равни парчета, а картофите се обелват и нарязват на едро....
Свинска плешка с горчицаСвинска плешка с горчица
Натъркваме много добре месото с разбърканите соев сос, мед, горчица, сол, черен и червен пипер. Оставяме месото да поеме за 1-2 часа. На дъното...
Свинска плешка с рататуйСвинска плешка с рататуй
Нарязваме месото на малки парчета, измиваме ги и ги мариноваме за 1 час в соевия сос. Запечатваме месото в загрят тиган за кратко, за да запазим соковете...
Бавно печена свинска плешкаБавно печена свинска плешка
Сложете плешката в тава. Добавете нарязания лук, водата и дафиновите листа. Покрийте с фолио и запечете за 2.5-3 часа....
Свинска плешка с ябълкиСвинска плешка с ябълки
Върнете на котлона и задушете за 1 минута. Прибавете сайдера и оцета, кипнете и върнете месото в съда....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: