Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушена Свинска Плешка със Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушена Свинска Плешка със Зеленчуци

Задушена Свинска Плешка със Зеленчуци

Открий всички 22 авторски предложения за задушена свинска плешка със зеленчуци в Gotvach.bg.
Задушена свинска плешка в пликЗадушена свинска плешка в пликУхае чудесно, месото стана като мозък, а зеленчуците - вкусни. Опитайте и вие Задушена свинска плешка в плик!...
Задушена свинска плешка с картофи и морковиЗадушена свинска плешка с картофи и моркови
Нарежете плешката на по-дебели пържоли, не ги чукайте, а с нож направете разрези....
Свинска плешка със зеленчуци и бяло виноСвинска плешка със зеленчуци и бяло вино
1
Като омекнат зеленчуците, прибавяме и другата част от бялото вино и почистения и нарязан ситно праз лук....
Печена свинска плешкаПечена свинска плешка
Подберете свинска плешка със слой мазнина отгоре, която трябва да набраздите с ножа на ромбове....
Свинска Плешка ЯхнияСвинска Плешка Яхния
Месото се нарязва на средни кубчета. В ниска тенджера то се запържва леко до побеляване. След това месото се изважда в чиния и там се запържват...
Шпикована свинска плешкаШпикована свинска плешка
5
Обработвате месото с подправките, оставяте го да престои в марината около един час. След това правите с тънко ножче прорези и вкарвате чесана...
Свинска плешка с картофиСвинска плешка с картофи
1
Свинската плешка нарежете на сравнително еднакви по големина парчета....
Чомлек със свинска плешкаЧомлек със свинска плешка
Чомлекът със свинска плешка е готов....
Свинска плешка в гювечСвинска плешка в гювеч
3
Нарежете свинското на хапки и сложете да се запържи в сгорещена мазнина, докато си смени цвета. Извадете го, деглазирайте съда с 1 ч.ч. вино и...
Свинска плешка на фурнаСвинска плешка на фурна
4
Цялата тава покрийте с фолио и сложете свинската плешка да се пече бавно, за около 5 ч....
Свинска плешка с бираСвинска плешка с бира
1
Начукайте свинското месо от плешка на хубаво правоъгълно парче....
Пияна, пълнена свинска плешкаПияна, пълнена свинска плешка
3
Почистете месото от излишни тлъстини. Разрежете го на пеперуда, така че да може да се разтвори, да се напълни в последствие и да се завие на руло....

Рейтинг

3
Общо гласували: 6
50
42
32
22
10
Дай твоята оценка: