Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушена Свинска Плешка със Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете плешката на по-дебели пържоли, не ги чукайте, а с нож направете разрези....

1

Подберете свинска плешка със слой мазнина отгоре, която трябва да набраздите с ножа на ромбове....

1

5

Свинската плешка се реже, така че да се образува голяма пържола. Месото се овкусява със солта, черния пипер и чубрицата....

Свинската плешка се нарязва на равни парчета, а картофите се обелват и нарязват на едро....

Сложете плешката в тава. Добавете нарязания лук, водата и дафиновите листа.
Покрийте с фолио и запечете за 2.5-3 часа....

Върнете на котлона и задушете за 1 минута. Прибавете сайдера и оцета, кипнете и върнете месото в съда....
Рейтинг
3
Общо гласували: 6
50
42
32
22
10
Дай твоята оценка: