Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

10

Извадете тавата от фурната и залейте хапките с тази заливка.
Печете още 15-20 минути до готовност....

След изваждане от мазнината оставете всяко парче да се отцеди от мазнината върху кухненска хартия или салфетка. Поднесете хапките топли....

Корените, които ще използвате, са според личните ви предпочитания - те се слагат, за да дадат приятен аромат на месото....

Вземаме бульона и го натрошаваме върху самите хапки. Похлупваме с капака и оставяме така....

Нарязва се филето на хапки, подправя се със изброените подоравки и 1 с.л. олио....

Сипваме пилешките хапки в сместа, разбъркваме и прибираме в хладилника за 1 час, за да се маринова месото....

Оставя се така около 10 минути, за да не пада после панировката.
После пилешките хапки се нареждат в кошницата на фраера без хартия....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: