Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш БаунтиСлед като шоколадовата глазура изстине, я изсипваме върху кокосовия крем, като си оставяме малко за украса на кокосовия сладкиш....
Новогодишен сладкиш
Запичаме на ниска температура или на вентилатор да не изгори новогодишния сладкиш....
Влажен сладкиш
Сиропираният сладкиш се оставя докато се напои хубаво, след което е готов за сервиране.
Влажният сладкиш е чуден!...
Домашен сладкишДопичаме разкошния домашен сладкиш само на горен реотан.
Готовият плодов сладкиш оставяме да се охлади....
1
Мокър сладкиш
Съвет: Най-добре е да оставите мокрия сладкиш в хладилника за една нощ, тъй като е по-вкусен добре охладен.
Да ви е сладко!...
Сладкиш Копче
Слагаме шоколадовия сладкиш в хладилник да се охлади за около 2-3 часа.
Сладкишът Копче е готов....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: