Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Шипков Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Обърква се и се разделя на две сместа за сладкиша с шипков мармалад.
Печем едната част до полуготовност и намазваме с шипков мармалад....

Всяка топка се разточва на кора, която се маже с шипков мармалад, поръсва се с орехи и се навива на руло....

Шипките трябва да са добре узрели. Почистват се от дръжките, измиват се и в дълбок съд се заливат с вода и варят до омекване....

Намазвам обилно с шипков мармалад. По желание, може да се наръси с орехи.
Завивам на руло, а след това на охлюв....

1

За готовност проверете с дървено шишче, щом излиза сухо, козунаците с шипков мармалад са готови....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
56
42
32
20
10
Дай твоята оценка: