Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Шницел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

редят нарязаните на колелца зеленчуци, като се редуват - ред лук, чушка, картофи, пак ред лук, чушка, картофи и най-отгоре - нарязаните на колелца домати...

Всеки шницел се изпържва от двете страни в мазнина и се оставя да се отцеди от нея върху кухненска хартия....

Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето....

Изпържваме потопените в брашно шницели в сгорещено олио и ги подреждаме в тава....

1

Потопете всеки шницел в брашно, после в разбито яйце и накрая в галета.
Изтупайте излишното....

Овкусете каймата, от нея направете две големи топки и сплескайте във формата на шницел....

С навлажнени ръце оформяме шницели, които потапяме последователно в брашно, след това в полуразбитите белтъци, в които сме добавили 1 с.л. олио и...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
53
41
33
21
10
Дай твоята оценка: