Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Виенски Шницел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Виенски Шницел

Класически Виенски Шницел

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно класически виенски шницел в Gotvach.bg.
Виенски шницел от бонфилеВиенски шницел от бонфилеПотопете всеки шницел в брашно, после в разбито яйце и накрая в галета. Изтупайте излишното....
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско!...
Класически виенски шницел с картофкиКласически виенски шницел с картофки
1
Котлетите се обезкостяват и се обработват с кухненско чукче, така че да изтънеят. След това се поръсват със сол и черен пипери и се овалват последователно...
Класически виенски шницел от каймаКласически виенски шницел от кайма
Изпържете виенските шницели в тиган с мазнина на среден котлон....
Виенски шницелВиенски шницел
4
Отцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
Телешки шницел по виенскиТелешки шницел по виенски
1
Телешкият шницел по виенски е много вкусно ястие....
Класически виенски шницелКласически виенски шницел
Накрая нарежете измития лимон на резенчета и гарнирайте готовия виенски шницел с резенчета лимон....
Пържен виенски шницелПържен виенски шницел
1
Пърженият виенски шницел похапнете, докато е топъл!...
Вкусен Виенски шницелВкусен Виенски шницел
1
Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко. През това време се разбиват яйцата с брашното. Панировката е готова....
Шницел по Виенски 2 вариантШницел по Виенски 2 вариант
Месото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта. Панира се последователно в брашно-яйце-галета. Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Виенски шницел с ароматно масло и пържени картофкиВиенски шницел с ароматно масло и пържени картофки
При поднасяне намажете виенския шницел с ароматното масло....
Шницел с плънкаШницел с плънка
Всеки шницел опаковайте в стреч фолио и приберете във фризера за около 20 минути....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
44
34
20
10
Дай твоята оценка: