Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Виенски Шницел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски шницел от бонфилеПотопете всеки шницел в брашно, после в разбито яйце и накрая в галета.
Изтупайте излишното....
Класически виенски шницел с картофкиКотлетите се обезкостяват и се обработват с кухненско чукче, така че да изтънеят.
След това се поръсват със сол и черен пипери и се овалват последователно...
1
Класически виенски шницел от кайма
Изпържете виенските шницели в тиган с мазнина на среден котлон....
Виенски шницелОтцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
4
Класически виенски шницел
Накрая нарежете измития лимон на резенчета и гарнирайте готовия виенски шницел с резенчета лимон....
Вкусен Виенски шницелОформят се шницели. Оставят се да престоят малко.
През това време се разбиват яйцата с брашното. Панировката е готова....
1
Шницел по Виенски 2 вариант
Месото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта.
Панира се последователно в брашно-яйце-галета.
Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Виенски шницел с ароматно масло и пържени картофки
При поднасяне намажете виенския шницел с ароматното масло....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
51
44
34
20
10
Дай твоята оценка: