Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Кифли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Маята се разтваря във водата. Добавят се сол, захар, олио, разтопено масло. Брашното се пресява и се добавя към сместа. Тестото се разделя на топчета...

Оформените кифли се намазват с разбито яйце и се оставят да втасат още 15 минути. Пекат се в загрята фурна на 180-190 градуса за 15-20 минути....

2

4

Хапваме кифлите с локум топли с чай или кафе.
Да ви е сладко!
Много вкусни, меки и ароматни....

Хапвайте сладките кифли с крем, докато са още топли или пък изстинали, ако можете да им устоите и ги изчакате....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
44
30
21
10
Дай твоята оценка: