Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Щрудел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски щрудел с орехи и канела
Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса.
Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....
Виенски ябълков щрудел с лимонов аромат
Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Виенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....
Щрудел с крем
Готовия щрудел извадете от фурната, покрийте с чиста кърпа и оставете да изстине.
Охладения щрудел поръсете с пудра захар....
Щрудел с картофи
Заедно с картофите може да добавите намачкани и други зеленчуци на вкус в този щрудел с картофи....
Щрудел с тиква
Надупчете щрудела на няколко места с вилица и печете в силна фурна. Изчакайте щрудела да изстине и го поръсете обилно с пудра захар....
Щрудел с ябълкиНастъргваме и изстискваме ябълките. Слагаме в купа и омесваме с галетата.
Всяка кора ръсим в средата с ябълките и гриса. Отделно поръсваме със...
8
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: