Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Щрудел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса.
Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....

Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....

Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Заедно с картофите може да добавите намачкани и други зеленчуци на вкус в този щрудел с картофи....

Готовия щрудел извадете от фурната, покрийте с чиста кърпа и оставете да изстине.
Охладения щрудел поръсете с пудра захар....

Надупчете щрудела на няколко места с вилица и печете в силна фурна. Изчакайте щрудела да изстине и го поръсете обилно с пудра захар....

Крушите се обелват и се почистват от сърцевината и дръжките. Плодовете се нарязват на кубчета и се смесват със захарта.
Кардамонът се счуква и...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
41
32
20
10
Дай твоята оценка: