Gotvach.bg»Избрани Колекции»Щрудел по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...

Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса.
Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....

Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....

1

Пържолите се сервират топли с гарнитура по избор, например пържени картофи и резен лимон....

Задушаваме ситно нарязания лук в сгорещена мазнина в подходящ съд. Прибавяме месото, нарязано на късчета и задушаваме, докато загуби цвета си....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: