Gotvach.bg»Избрани Колекции»Щрудел по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел по Виенски 2 вариантМесото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта.
Панира се последователно в брашно-яйце-галета.
Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецептаСервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската кухня!
Източник: mycandykitchen.blogspot.com...
3
Виенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....
Кюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Виенски ябълков щрудел с лимонов аромат
Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Виенски щрудел с орехи и канела
Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса.
Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....
Телешки шницел по виенскиСервираме шницелите топли с бучка масло върху тях и гарнитура по избор!
Телешкият шницел по виенски е много вкусно ястие....
1
Свински пържоли по виенски
Пържолите се сервират топли с гарнитура по избор, например пържени картофи и резен лимон....
Телешко с ориз по виенски
Задушаваме ситно нарязания лук в сгорещена мазнина в подходящ съд. Прибавяме месото, нарязано на късчета и задушаваме, докато загуби цвета си....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: