Gotvach.bg»Избрани Колекции»Щрудел по Виенски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Щрудел по Виенски

Щрудел по Виенски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за щрудел по виенски в Gotvach.bg.
Шницел по Виенски 2 вариантШницел по Виенски 2 вариантМесото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта. Панира се последователно в брашно-яйце-галета. Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецептаЯбълков щрудел по оригинална виенска рецепта
3
Сервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската кухня! Източник: mycandykitchen.blogspot.com...
Класически виенски щруделКласически виенски щрудел
Класическият виенски щрудел е готов....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско!...
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Виенски ябълков щрудел с лимонов ароматВиенски ябълков щрудел с лимонов аромат
Поръсете готовия виенски ябълков щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Виенски щрудел с орехи и канелаВиенски щрудел с орехи и канела
Печем виенския щрудел за около 45-50 мин на 180-200 градуса. Разрязваме готовия щрудел, след като е изстинал напълно....
Месно руло по ВиенскиМесно руло по Виенски
Месното руло по Виенски е много вкусно!...
Телешки шницел по виенскиТелешки шницел по виенски
1
Сервираме шницелите топли с бучка масло върху тях и гарнитура по избор! Телешкият шницел по виенски е много вкусно ястие....
Свински пържоли по виенскиСвински пържоли по виенски
Пържолите се сервират топли с гарнитура по избор, например пържени картофи и резен лимон....
Телешко с ориз по виенскиТелешко с ориз по виенски
Задушаваме ситно нарязания лук в сгорещена мазнина в подходящ съд. Прибавяме месото, нарязано на късчета и задушаваме, докато загуби цвета си....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: