Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Сладкиши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски сладкиш с черешиЗапечете плодовия сладкиш за около 45 минути на силно загрята фурна.
Виенският сладкиш с череши е готов....
Виенски сладкишВиенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници...
2
Виенски плодов сладкиш
От брашното, маслото, жълтъка и виното се замесва тесто и се оставя в хладилника за 30 минути. След това се разточва на кора с дебелина 6-7 милиметра...
Виенски Сладкиш Кардинал
Белтъците се разбиват до пяна, прибавя се захарта на порции. Поставят се на водна баня и разбиването продължава докато станат много плътни и лъскави...
Коледни орехови виенски сладки
Печете в предварително загрята на 160°С с вентилатор фурна за около 20 минути или докато сладките станат с тъмно златист цвят и покафенеят по краищата...
Безглутеново тесто за сладки и сладкиши
За безглутенови сладкиши сместа трябва да е кексообразна, а за безглутенови сладки - добавя се брашно, докато се получи меко тесто....
Виенски кюфтетаНарежете на ситно главата лук и я смесете с каймата, накиснатия и добре отцеден хляб, яйцето и подправките и добре объркайте. От каймата оформете...
2
Виенски кроасаниИзсипвате маята в топлото мляко със захарта и няколко лъжици брашно. Изсипвате в купа част от брашното, олиото, яйцето, бакпулвера, солта и след като...
11
Виенски ролад
Разбийте много добре (за около 10-15 минути) захарта и жълтъците с помощта на миксер.
Добавете брашното, ванилията, разтопеното масло, което не...
Виенски шницелОтцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
54
45
31
20
10
Дай твоята оценка: