Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.
Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан...

5

След като изстине сладкишът, го обръщаме в подходяща чиния за сервиране, която предварително сме намазали с разтопено масло....

Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на...

6

1

Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така.
Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Овалваме топлите сладки в пудра захар и ги подреждаме в кутия или буркан за сладки.
Много вкусни и лесни виенски коледни масленки....

Накрая нарежете измития лимон на резенчета и гарнирайте готовия виенски шницел с резенчета лимон....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
54
45
31
20
10
Дай твоята оценка: