Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски Сладкиши

Виенски Сладкиши

Открий всички 24 кулинарни идеи за виенски сладкиши в Gotvach.bg.
Виенски кифличкиВиенски кифличкиРазтворете маята в малко прясно мляко, в което сте добавили лъжичка захар. Оставете 10-ина минути на топло, за да се активира. След това смесете всички...
Виенски шницелВиенски шницел
4
Отцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
Виенски кюфтетаВиенски кюфтета
2
Нарежете на ситно главата лук и я смесете с каймата, накиснатия и добре отцеден хляб, яйцето и подправките и добре объркайте. От каймата оформете...
Класически виенски шницелКласически виенски шницел
Накрая нарежете измития лимон на резенчета и гарнирайте готовия виенски шницел с резенчета лимон....
Пържен виенски шницелПържен виенски шницел
1
Пърженият виенски шницел похапнете, докато е топъл!...
Торта виенски типТорта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома. Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на...
Класически Виенски ШницелиКласически Виенски Шницели
6
Виенският шницел е емблематичен, вкусен и задължително поднесен с бучка прясно хубаво масло, освен гарнитурата, която е винаги пържени картофи....
Кюфтета по виенскиКюфтета по виенски
Месото се смила заедно със сланината, след което към него се прибавя наситнения лук, яйцето, филията хляб, накисната в малко вода и изстискана добре...
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско!...
Вкусен Виенски шницелВкусен Виенски шницел
1
Месото се начуква добре. Посолява се. Овкусява се с черен пипер и кимион. Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко. През това време...
Виенски млечен хлябВиенски млечен хляб
След като изстине сладкишът, го обръщаме в подходяща чиния за сервиране, която предварително сме намазали с разтопено масло....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щрудел
Готовият виенски ябълков щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
54
45
31
20
10
Дай твоята оценка: