Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Виенски Шницел

Класически Виенски Шницел

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно класически виенски шницел в Gotvach.bg.
Шницел по креолскиШницел по креолскиМесото се почиства от ципите, реже се на филийки и се начуква като за пържоли. Овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в тефлонов тиган...
Запечен шницел с броколиЗапечен шницел с броколи
Изпържваме потопените в брашно шницели в сгорещено олио и ги подреждаме в тава....
Пилешки шницел с плънкаПилешки шницел с плънка
Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето....
Паниран шницел с гарнитураПаниран шницел с гарнитура
Всеки шницел се изпържва от двете страни в мазнина и се оставя да се отцеди от нея върху кухненска хартия....
Какво представлява виенският шницел?Какво представлява виенският шницел?
Широко известен и любим на мнозина е виенският шницел....
Свински шницел на тиганСвински шницел на тиган
1
Една картофена салата много ще подхожда на свинския шницел на тиган!...
Пуешки шницел по турскиПуешки шницел по турски
Сервират се пуешки шницел по турски със свежа салата....
Шницел от мляно месоШницел от мляно месо
Овкусете каймата, от нея направете две големи топки и сплескайте във формата на шницел....
Кълцан шницел от рибаКълцан шницел от риба
С навлажнени ръце оформяме шницели, които потапяме последователно в брашно, след това в полуразбитите белтъци, в които сме добавили 1 с.л. олио и...
Телешки шницел по севилскиТелешки шницел по севилски
Месото се разрязва на 4 парчета, всяко от тях се начуква и се оформя като кръг. Поръсват се със сол, бял и черен пипер, овалват се в брашно и се изпържват...
Телешки шницел по тосканскиТелешки шницел по тоскански
Посолете телешките шницели и намажете със горчица и изпържете до златисто от двете страни....
Шницел с гарнитура картофено пюреШницел с гарнитура картофено пюре
Овалваме всеки шницел в брашно, след това в яйце и пържим в загрято олио. За гарнитура сваряваме картофите в подсолена вода....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
44
34
20
10
Дай твоята оценка: