Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Виенски Шницел

Класически Виенски Шницел

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно класически виенски шницел в Gotvach.bg.
Шницел по креолскиШницел по креолскиМесото се почиства от ципите, реже се на филийки и се начуква като за пържоли. Овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в тефлонов тиган...
Запечен шницел с броколиЗапечен шницел с броколи
Изпържваме потопените в брашно шницели в сгорещено олио и ги подреждаме в тава....
Пилешки шницел с плънкаПилешки шницел с плънка
Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето....
Паниран шницел с гарнитураПаниран шницел с гарнитура
Всеки шницел се изпържва от двете страни в мазнина и се оставя да се отцеди от нея върху кухненска хартия....
Какво представлява виенският шницел?Какво представлява виенският шницел?
Широко известен и любим на мнозина е виенският шницел....
Пуешки шницел по турскиПуешки шницел по турски
Сервират се пуешки шницел по турски със свежа салата....
Свински шницел на тиганСвински шницел на тиган
1
Една картофена салата много ще подхожда на свинския шницел на тиган!...
Телешки шницел по севилскиТелешки шницел по севилски
Месото се разрязва на 4 парчета, всяко от тях се начуква и се оформя като кръг. Поръсват се със сол, бял и черен пипер, овалват се в брашно и се изпържват...
Шницел от мляно месоШницел от мляно месо
Овкусете каймата, от нея направете две големи топки и сплескайте във формата на шницел....
Телешки шницел по тосканскиТелешки шницел по тоскански
Посолете телешките шницели и намажете със горчица и изпържете до златисто от двете страни....
Кълцан шницел от рибаКълцан шницел от риба
С навлажнени ръце оформяме шницели, които потапяме последователно в брашно, след това в полуразбитите белтъци, в които сме добавили 1 с.л. олио и...
Пилешки шницел в еър фрайърПилешки шницел в еър фрайър
1
Пилешки шницел в еър фрайър - вкусно хапване с тези наистина по-диетични шницели - крехко пилешко филе, хрупкава панировка и почти никакви мазнини...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
44
34
20
10
Дай твоята оценка: