Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кълцан шницел от риба
С навлажнени ръце оформяме шницели, които потапяме последователно в брашно, след това в полуразбитите белтъци, в които сме добавили 1 с.л. олио и...
Пилешки шницел в еър фрайърПилешки шницел в еър фрайър - вкусно хапване с тези наистина по-диетични шницели - крехко пилешко филе, хрупкава панировка и почти никакви мазнини...
1
Пилешки шницел с орехова коричка
С миксер разбийте яйцата като към тях добавите и горчицата. Филетата измийте, почистете, подправете със сол и бял пипер и оваляйте в брашно.
Потапяте...
Класически виенски шницел с картофкиТака приготвените картофки се поднасят като гарнитура към шницелите....
1
Шницел с гарнитура картофено пюре
Овалваме всеки шницел в брашно, след това в яйце и пържим в загрято олио.
За гарнитура сваряваме картофите в подсолена вода....
Свински шницел по японски Тонкацу
На 10-тата минута трябва да го обърнем свинския шницел.
За японския сос Тонкацу смесваме кетчупа, соевия сос, оцета, чилито и захарта....
Шницел от смляно телешко месо
Нарязаното на парчета месо се посолява. Отлежава на хладно място, след което се смила два пъти в месомелачка.
Каймата се омесва добре с млякото...
Паниран шницел от смляно месо
Тя се оформя на 6 тънки шницела, които се панират в брашно, мляко, яйца, разбъркани в гладка саша след това в галета и отново в яйчената смес и се...
Лесен шницел от смляно месоОмесваме и оформяме кръгли шницели с дебелина 5-6 мм.
Панираме ги в брашното и изпържваме в сгорещено олио....
2
Шницел по Виенски 2 вариант
Месото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта.
Панира се последователно в брашно-яйце-галета.
Преди да се изпържи, се прави решетка върху...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
53
41
33
21
10
Дай твоята оценка: