Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Картофите и лукът се режат на половинки, червените чушки се режат на четири части, като се отстраняват дръжките и семките....

Фасулът и пшеницата се сваряват и се посоляват.
Отделно се сварява месото, нарязано на малки парчета, и се добавя към фасула и пшеницата....

Загрейте фурната на 190 градуса.
Нарежете патладжаните по дължина с дебелина 1 см. Посолете патладжан и го поставете да се отърси за 30 мин....

Маслото се разтопява заедно с олиото. Добавя се нарязания лук и се запържва.
Добавя се нарязаното на едри парчета месо. Запържват се за около 10...

Нарежете телешкото месо на хапки. В тенджера загрейте мазнината, сложете месото и нарязания лук....

Нарежете месото на кубчета и го задушете в 3 с.л. олио. Прехвърлете го в дълбока тенджера.
В мазнината запържете лука и счуканите скилидки чесън...

2
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: