Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сглобява се блат, сироп, крем и т.н., като се измазва навсякъде с крема....

Поръсете върху крема трохите от капачето и поставете домашната шоколадова торта с маслен крем заедно с ринга в хладилник, за да попие и стегне кремът...

Процедурата при тях е същата, но вместо крем сложих сметана....

Разбийте сметаната с помощта на гъст крем.
Намажете обилно блатовете и ги слепете.
Намажете шоколадовата торта от всички страни с крем....

Върху сиропирания блат разпределяме 2/3 от шоколадовия крем за торта....

В подходяща форма се поставя единият блат за торта, поставя се крем от предварително разбърканите сметана, пудра захар и нарязан банан на малки парченца...

Обикновената бисквитена торта с шоколадов крем е готова....

Гарнирайте шоколадовата торта отстрани с натрошени бисквити.
Тортата с праскови и шоколадов крем е готова....

Покрийте тортата от всички страни с крема и след това с трохите.
Приберете Медената торта с домашен шоколадов крем в хладилника за 8 часа....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: