Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик със Сирене и Яйца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Намалих фурната на 180 градуса и пекох тутманика още 30 минути.
Пухкавият тутманик с яйца и сирене е готов....

Поръсете я с мазнина и я намажете с разбитите яйца. Печете тутманика до зачервяване на 180 градуса в предварително загрята фурна....

Тутманикът трябва да се подуе двойно и да се изпече до златиста коричка.
Тутманикът със сирене и яйца е готов....

Витият тутманик със сирене и яйца се оставя да втаса. Намазва се с отделеният жълтък, който е разреден с няколко капки олио и прясно мляко....

Всяка топвайте в разтопеното масло и разточвайте на сравнително тънка кора - не прекалено фина, за да не се скъса поради липсата на яйце....

Продуктите за тутманика се смесват в следната последователност - топло мляко, захар, мая, топла вода, олио, яйца, брашно, сол, сирене....

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: