Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързи Сладкиши

Бързи Сладкиши

Разгледай всички 99 подбрани съвети за бързи сладкиши в Gotvach.bg.
Бърз и диетичен сладкиш с къпини и боровинкиБърз и диетичен сладкиш с къпини и боровинкиЗа по-пухкав сладкиш аз използвах оризово брашно. Пресейте....
Кафени сладкишиКафени сладкиши
Смесете брашното, маята, захарта и топлото мляко в съд и добавете разтопено масло и замесете тесто. Смесете захарта, яйцето, топлата вода, кафето...
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
3
Жълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците. Разбърква се добре и се...
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
Обичате ли тестени сладкиши? А почитатели ли сте на италианската кухня?...
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкиши
Крема може да ползвате за всякакъв вид пасти, торти, сладкиши....
Вишни, захаросани за сладкишиВишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки. Слагат се в голам...
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Карамелен сироп за сладкишиКарамелен сироп за сладкиши
Полученият сироп е подходящ за сиропиране на торти и сладкиши....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 7
50
43
33
21
10
Дай твоята оценка: