Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бързи Сладкиши без Мазнина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързи Сладкиши без Мазнина

Бързи Сладкиши без Мазнина

Открий всички 35 подбрани съвети за бързи сладкиши без мазнина в Gotvach.bg.
Кафени сладкишиКафени сладкишиСмесете брашното, маята, захарта и топлото мляко в съд и добавете разтопено масло и замесете тесто. Смесете захарта, яйцето, топлата вода, кафето...
Сладкиши МелиндресСладкиши Мелиндрес
3
Маслото се разтопява, без да кипва, охлажда се и се добавя към сместа с жълтъците. Добавя се мастиката и накрая се добавя брашното....
Мини сладкиши с плодове (без яйца)Мини сладкиши с плодове (без яйца)
Мини сладкишите с плодове (без яйца) са готови....
Италиански сладкиши SoffioniИталиански сладкиши Soffioni
Обичате ли тестени сладкиши? А почитатели ли сте на италианската кухня?...
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкиши
Фъстъчен крокан за сладкиши се съхранява в стъклен съд в хладилник....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
2
Ретро сладкиши с круши, който може да замени и най-любимия ви плодов тарт. Карамелизирайте 1 ч.ч. от захарта в тавата....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкиши
Крема може да ползвате за всякакъв вид пасти, торти, сладкиши....
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата...
Вишни, захаросани за сладкишиВишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки. Слагат се в голам...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: